16.8 C
Athens

Μάκης Αγγελόπουλος: Τη Βασίλισσα πρέπει να τη σέβονται όλοι, ειδάλλως να μας φοβούνται!

Το «αλαλούμ» που έγινε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την περασμένη Πέμπτη έδωσε -για την ώρα- οξυγόνο σε ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Λάρισα, ωστόσο ο κύκλος των αδειοδοτήσεων παραμένει ανοιχτός και παράλληλα η Basket League της επόμενης περιόδου στον… αέρα!

Ο ΕΣΑΚΕ διόρθωσε τη χθεσινή απόφαση, κανονικά η αδειοδότηση των «8»

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της Νέας ΑΕΚ 2014 δηλώνει δικαιωμένος με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και στέλνει μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας, ενώ όπως αναφέρει: «Τη Βασίλισσα πρέπει να τη σέβονται όλοι, αλλιώς θα τη φοβούνται».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:

«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας. Τη “Βασίλισσα” πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση: «Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε “πόλεμο” γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς