17.2 C
Athens

Ο ΕΣΑΚΕ διόρθωσε τη χθεσινή απόφαση, κανονικά η αδειοδότηση των «8»

Σε έκτακτο Δ.Σ. ο ΕΣΑΚΕ διόρθωσε το χθεσινό ατόπημα με την κατάργηση όλων των αδειοδοτήσεων - Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Athlosnews.gr

Το μαραθώνιο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη κατέληξε σε μια άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση, με την ψηφοφορία του 8-4 να ακυρώνει συλλήβδην τις αποφάσεις της Επιτροπής Αδειοδότησης.

ΕΣΑΚΕ: Ασυδοσία – Υγεία 8-4 με… κωλοτούμπα ΠΑΟ και ασυλία στους κακοπληρωτές

Οι ομάδες αντιλήφθηκαν το λάθος και τις συνέπειες που προκλήθηκαν από αυτήν την απόφαση, επεμβαίνοντας σήμερα σε νέο έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να διορθώσουν το χθεσινό ατόπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews.gr δόθηκε άδεια στις 8 ομάδες που είχαν καταθέσει πλήρη φάκελο και είχαν ήδη πάρει την άδεια της Επιτροπής. Παράλληλα, δόθηκε παράταση στις υπόλοιπες 4 ομάδες για να προσκομίσουν τα στοιχεία και να διορθώσουν τις ελλείψεις.

Παρότι η σημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη, κάποιοι σύλλογοι εξέφρασαν επιφυλάξεις για αυτή την παράταση γιατί πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός, κάτι που θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουλίου, κατά την οποία θα τεθούν επί τάπητος οι επίμαχες αλλαγές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς