16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πούρο του Πρίντεζη, το σόου Βεζένκοβ και η ερυθρόλευκη παράνοια για την κούπα (pics)

Στο ερυθρόλευκο γλέντι για τον τίτλο, την παράσταση έκλεψε φυσικά ο «Πρι» και το... πούρο του, ο Σάσα Βεζένκοβ που έκανε σόου δίπλα στον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που γιόρτασε με την ψυχή του την επανασύνδεσή του με πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει και πλέον χτίζει τη νέα αρχή του ελληνικού μπάσκετ, που δεν θα ερχόταν ποτέ αν δεν το πήγαινε… μέχρι τέλους!

Ερυθρόλευκη τρέλα στο γλέντι για το πρωτάθλημα: Η σκούπα του Γουόκαπ και το σύνθημα για Μιλουτίνοφ (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πρωταθλητές Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία τους, σε μία αξέχαστη χρονιά που πανηγύρισαν το νταμπλ και φυσικά την παρουσία τους σε ένα ακόμη Final-4 της Ευρωλίγκα την τελευταία δεκαετία.

Βέβαια, πιο πολύ από την κούπα του πρωταθλήματος έλαμπε το πρόσωπο ενός αληθινού αρχηγού, με όλη την έννοια της λέξης. Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρετά το αγαπημένο του μπασκετικό «λιμάνι» και όπως δήλωσε ο ίδιος, πλέον, θα παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα ξανά από την κερκίδα, όπως 20 χρόνια πριν.

Στο ερυθρόλευκο γλέντι για τον τίτλο, την παράσταση έκλεψε φυσικά ο «Πρι» και το… πούρο του, ο Σάσα Βεζένκοβ που έκανε σόου δίπλα στον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που γιόρτασε με την ψυχή του την επανασύνδεσή του με πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας εντός αλλά κι εκτός του ΣΕΦ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς