20.5 C
Athens

Ερυθρόλευκη τρέλα στο γλέντι για το πρωτάθλημα: Η σκούπα του Γουόκαπ και το σύνθημα για Μιλουτίνοφ (vids)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους και μέχρι πρωίας την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μία αξέχαστη βραδιά με άπλετη συγκίνηση, χαρά και ερυθρόλευκη παράνοια για τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ!

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν και «έλιωσαν» αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό με… σκούπα για το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους σε μία χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο που συνοδεύτηκε με ένα αξέχαστο νταμπλ, την παρουσία στο Final-4 της Euroleague και φυσικά την αποχώρηση του μεγάλου αρχηγού.

Η φανέλα με το νο. 15 θα μας θυμίζει πάντα το πρόσωπό του. Ο ιδρώτας του δεν πρόκειται να καθαριστεί ποτέ από το παρκέ στο ΣΕΦ και το χαμόγελό του θα είναι οδηγός για την επόμενη γενιά. Ο λόγος για τον «κάπτεν» Γιώργο Πρίντεζη, τον άνθρωπο που αποτελεί συνώνυμο του Ολυμπιακού και την παντοτινή «σημαία» της ομάδας. Έναν πραγματικό Legend. Με όλη τη σημασία της λέξης.

Στην βραδιά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της γιορτής που στήθηκε από 12.000 οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ τα πάντα ήταν κόκκινα και… θρυλικά!

Σε μία βραδιά γεμάτη όνειρα, συγκίνηση, χαρά και άπλετη… «Φαντασία», όπως και το όνομα του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο κατέληξαν οι πρωταθλητές Ελλάδας, την παράσταση φυσικά έκλεψαν οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος το γιόρτασε μαζί τους και άκουσε όλο το μαγαζί να τον αποθεώνει ζητώντας την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Από το πούρο του Πρίντεζη, μέχρι την σκούπα που σήκωσε ο Γουόκαπ και το τραγουδιστικό σόου του Βεζένκοβ η βραδιά τα είχε όλα και έλαμψε κυρίως από τα φώτα του αρχηγού «Πρι» και φυσικά της κούπας του πρωταθλήματος, την οποία δεν άφηναν από την αγκαλιά τους τόσο ο ΜακΚίσικ όσο και ο Λαρεντζάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς