13.2 C
Athens

Ο ΝΟΒ έκανε δικό του τον αρχηγό της εθνικής Εφήβων, Ανδρέα Αλμύρα

Ο Ανδρέας Αλμύρας είναι η πέμπτη προσθήκη της Βουλιαγμένης στο πόλο Ανδρών. Ο 18χρονος περιφερειακός αποτελεί αρχηγό της εθνικής Εφήβων και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Υδραϊκού.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η Βουλιαγμένη έχει ανακοινώσει την προσθήκη των Αμερικανών Ματ Φάρμερ και Ντίλαν Γούντχεντ, του Νικόλα Παπασηφάκη και τον επαναπατρισμό του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με τον αθλητή, Ανδρέα Αλμύρα.

Ο Ανδρέας Αλμύρας αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού και έχει γεννηθεί το 2004, ενώ το περυσινό καλοκαίρι αποτέλεσε αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, στην πορεία προς την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας.

Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάτρα και έχει αγωνιστεί επίσης με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και πέρυσι του Υδραϊκού στην Α1 ανδρών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανδρέας Αλμύρας, μίλησε στο nov.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σε έναν σύλλογο όπως ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με τόσες επιτυχίες! Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου που το έβλεπα κάποια στιγμή ότι θα ερχόταν. Εύχομαι να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της σε Ευρώπη και Ελλάδα και να έχουμε επιτυχίες!»

Καλώς ήρθες στον Όμιλο, Αντρέα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς