21.6 C
Athens

Η Βουλιαγμένη έκανε δικό της και τον Παπασηφάκη

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Γκιουβέτση βρήκε η Βουλιαγμένη, με τον Νικόλα Παπασηφάκη να ανακοινώνεται επίσημα με διετές συμβόλαιο.

Ο 24χρονος περιφερειακός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον ΝΟΒ έχοντας γεμάτες χρονιές σε Χανιά, ΑΝΟΓ, Υδραϊκό και Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η Βουλιαγμένη έχει ανακοινώσει την προσθήκη των Αμερικανών Ματ Φάρμερ και Ντίλαν Γούντχεντ καθώς και τον επαναπατρισμό του Δημήτρη Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νικόλα Παπασηφάκη, ο οποίος θα φορέσει το σκουφάκι του Ομίλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νικόλας Παπασηφάκης έχει γεννηθεί το 1998, αγωνίζεται ως περιφερειακός επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, ενώ είναι η τρίτη κατά σειρά ενίσχυση για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης μετά τους Ντίλαν Γούντχεντ και Ματ Φάρμερ.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ο Παπασηφάκης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και εν συνεχεία έπαιξε για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον Υδραϊκό και έως τον Μάιο για τον ΓΣ Περιστερίου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς