19.2 C
Athens

Mundo Deportivo: Συνάντηση Ζιντάν με τον ιδιοκτήτη της Παρί στο Κατάρ

Την αποκάλυψη πως η φημολογούμενη συμφωνία του Ζινεντίν Ζιντάν με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της, καθώς οι δύο πλευρές πρόκειται να συναντηθούν το Σάββατο στο Κατάρ, έκανε η Mundo Deportivo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ έχει αύριο ραντεβού στη Ντόχα με τον εμίρη και ιδιοκτήτη της ομάδας, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, προκειμένου να συζητηθούν από κοντά οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Το ποσό που θα λάβει ο Ζιντάν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας θα είναι 20 εκατ. ευρώ και θα τον ανεβάσει στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στον κόσμο, ενώ θα υπάρχει γενναιόδωρο πριμ στην περίπτωση κατάκτησης του Champions League.

Οι δύο όροι που φέρεται να έβαλε ως προϋπόθεση για να πει το «ναι» στην Παρί ο Ζιντάν ήταν να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο τμήμα, άρα να αποχωρήσει ο Λεονάρντο και να παραμείνει στην ομάδα ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Με δεδομένο ότι τα δύο αιτήματα υλοποιήθηκαν και το οικονομικό δε θα αποτελέσει πρόβλημα για τις δύο πλευρές, το ισπανικό Μέσο θεωρεί δεδομένη την αντικατάσταση του Ποτσετίνο από τον Γάλλο στον πάγκο των Παριζιάνων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς