28 C
Athens

«Τελειωμένη η συμφωνία του Ζιντάν με την Παρί»

Αγαπημένο… χόμπι έχουν γίνει στο Παρίσι τα μεταγραφικά σίριαλ με… κορυφαίους πρωταγωνιστές, αφού μετά την -ευτυχή για τους Παριζιάνους- λήξη του σίριαλ Εμπαπέ, σειρά έχει το πόστο του προπονητή.

Η θέση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας θεωρείται επισφαλής, αφού ο στόχος της Ευρώπης δεν επετεύχθη ούτε φέτος, με το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν να φιγουράρει στη φημολογία για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Τις τελευταίες ώρες, το σενάριο μοιάζει να έρχεται ολοένα πιο κοντά στην υλοποίησή του, αφού το RMC SPort και ο γνωστός δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο μετέδωσαν πως η συμφωνία του Γάλλου προπονητή με τους ανθρώπους της Παρί πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ μετέφερε χθες την πληροφορία πως ο πρώην προπονητής της Ρεάλ θα διαδεχτεί οριστικά τον Ποτσετίνο, παρά το γεγονός ότι ο… πρόεδρος Εμπαπέ φαινόταν να στηρίζει την παραμονή του Αργεντινού στον πάγκο της Παρί.

Ο ίδιος πάντως ο Ποτσετίνο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, παραδέχθηκε πως είναι συνηθισμένος στη φημολογία, λέγοντας χαρακτηριστικά; «Έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό μου και υπάρχουν πολλές φήμες. Με… απολύουν κάθε εβδομάδα».

Ποτσετίνο: «Με απολύουν κάθε εβδομάδα…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς