19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με Ντε Σάνκτις

Οι πολυπρωταθλητές Ελλάδας επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φρανσουά Μοντέστο

Αλλαγές επίκεινται στον Ολυμπιακό καθώς οι Ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και προχώρησαν αρκετά τις επαφές τις προηγούμενες μέρες για το πόστο του γενικού διευθυντή.

Ο Ντε Σάνκτις εκτελούσε μέχρι πέρυσι χρέη τιμ μάνατζερ στη Ρόμα και σύμφωνα με τους Ιταλούς θα αναλάβει πλήρως το οργανωτικό κομμάτι του Ολυμπιακού καθώς και τη γενικότερη λειτουργία του. Την ίδια ώρα ο Φρανσουά Μοντεστό θα αποτελέσει παρελθόν καθώς θα μετακομίσει στη νεοφώτιστη Μόντσα.

Υπενθυμίζεται πως οι Ιταλοί συνδέουν τον Ολυμπιακό και με τον Βάλτερ Σαμπατίνι. Ο 67χρονος μέχρι πρότινος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αυτή τη θέση στην πατρίδα του σε Παλέρμο, Ρόμα και Σαμπντόρια μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ο Σαμπατίνι θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την Τετάρτη (8/6) για το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς