19.3 C
Athens

«Συνάντηση Ολυμπιακού – Σαμπατίνι την Τετάρτη για το πόστο του αθλητικού διευθυντή»

Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα, Βάλτερ Σαμπατίνι, είναι υποψήφιος για τη διαδοχή του Μοντέστο σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Σημαντικές αλλαγές στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού επίκεινται τα αμέσως επόμενα 24ωρα καθώς επιβεβαιώνονται τα ιταλικά ρεπορτάζ που θέλουν τον Φρανσουά Μοντεστό να αποχωρεί για τη Μόντσα και τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις να έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει το πόστο του Γενικού Διευθυντή.

Ωστόσο αυτή φαίνεται πως δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα επικαλούμενα έγκυρες πληροφορίες, υποστηρίζουν πως επίκειται συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Βάλτερ Σαμπατίνι για το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο 67χρονος μέχρι πρότινος ήταν ο αθλητικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αυτή τη θέση στην πατρίδα του σε Παλέρμο, Ρόμα και Σαμπντόρια μεταξύ άλλων.

«Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση-κλειδί με την ελληνική ομάδα, ώστε η ευθύνη της μεταγραφικής αγοράς του Ολυμπιακού να καταλήξει στα χέρια του Σαμπατίνι», αναφέρει χαρακτηριστικά το tuttomercatoweb.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς