23.5 C
Athens

Sun: Η Νότιγχαμ προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Μπέρνλι για τον Πόουπ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σχεδιάζει από τώρα την επόμενη σεζόν που θα τη βρει ξανά στα «σαλόνια» της Premier League μετά από 23 χρόνια και όπως όλα δείχνουν η επένδυση της διοίκησης Μαρινάκη για την ενίσχυση της ομάδας θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα «μεγάλα» Μέσα στην Αγγλία με τη Sun να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι οι Κόκκινοι του Νότιγχαμ βρίσκονται σε επαφές με τον 30χρονο γκολκίπερ της Μπέρνλι Νικ Πόουπ ώστε να τον κάνουν δικό τους πλαισιώνοντας τον εξαιρετικό Σαμπά κάτω από την εστία.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα η Μπέρνλι, που υποβιβάστηκε στην Championship φέτος, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ (!) για τον Πόουπ, αλλά η Νότιγχαμ διαπραγματεύεται με «όπλο» τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τους «Κλάρετς» και να συνεχίσει σε ομάδα της Premier League.

Οι συζητήσεις ξεκινάνε από τα 15 εκατομμύρια ευρώ και ενδέχεται να ανέβουν μέχρι τα 20 σε περίπτωση που η διοίκηση της Μπέρνλι απορρίψει την αρχική προσέγγιση, έτσι όπως την παρουσιάζει η Sun.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς