21.4 C
Athens

Οι Ισπανοί προσθέτουν τα ονόματα των Αρίας και Γκάρσες στη μεταγραφική λίστα του Άρη από την Ατλέτικο

Χερμάν Μπούργος και Θόδωρος Καρυπίδης ολοκλήρωσαν χθες τον πρώτο κύκλο από το μεταγραφικό τους «σαφάρι» στην Ισπανία σχετικά με το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη με τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί στην ατζέντα να είναι ήδη πολλά

Χερμάν Μπούργος και Θόδωρος Καρυπίδης ολοκλήρωσαν χθες τον πρώτο κύκλο από το μεταγραφικό τους «σαφάρι» στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα τη Μαδρίτη σχετικά με το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη με τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί στην ατζέντα να είναι ήδη πολλά.

Μάλιστα σε αυτά των Ρικέλμε, Καμέγιο και Μογιέχο από την β’ ομάδα της Ατλέτικο προστέθηκαν από τους Ισπανούς και οι περιπτώσεις των Σαντιάγκο Αρίας και Μπόρχα Γκάρσες.

Ο κολομβιανός Αρίας αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε κι αυτός με τη μορφή δανεισμού στην Γρανάδα, όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Σε ό,τι αφορά τον 22χρονο Γκάρσες ο οποίος είναι σέντερ φορ η περίπτωσή του είναι λίγο πιο δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη για τους Κίτρινους που μπορούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Φέτος, έβγαλε τη σεζόν δανεικός στην Λεγκανές, με την οποία είχε 30 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo βρίσκεται αρκετά ψηλά στα μεταγραφικά «θέλω» του Μπούργος για λύση στην επίθεση των Θεσσαλονικέων.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς