16.1 C
Athens

Άρης: Οι τρεις παίκτες που «σκάναραν» Καρυπίδης και Μπούργος στη Μαδρίτη

Στην αναζήτησή τους κυρίως από το ρόστερ της Ατλέτικο Β' οι δύο άνδρες έχουν ήδη «τικάρει» τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο μπλοκάκι τους, οι οποίοι βρίσκονται με τη βαλίτσα στο χέρι για τη Θεσσαλονίκη

Ο Άρης έχει μπει για τα καλά σε… μεταγραφικό κλίμα από τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, με τους Χερμάν Μπούργος και Θόδωρο Καρυπίδη να βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά από τη νέα σεζόν στο ρόστερ των Κιτρίνων.

Γι’ αυτό άλλωστε έκαναν μαζί και το ταξίδι στη Μαδρίτη, στα γνώριμα λημέρια της Ατλέτικο για τον Αργεντίνο τεχνικό ο οποίος εξακολουθεί και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους των «ροχιμπλάνκος» αφού πέραν από πρώην παίκτης της ομάδας διετέλεσε και τον επί σειρά ετών βοηθό του «Τσόλο» Σιμεόνε στην άκρη του πάγκου.

Στην αναζήτησή τους κυρίως από το ρόστερ της Ατλέτικο Β’ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου οι δύο άνδρες έχουν ήδη «τικάρει» τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο μπλοκάκι τους, οι οποίοι βρίσκονται με τη βαλίτσα στο χέρι για τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τους Ροντρίγκο Ρικέλμε, Σέρχιο Καμέγιο και Βίκτορ Μογιέχο. 

Ο Ρικέλμε αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες ως εξτρέμ και τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε  -ως δανεικός- στη Μιραντές με την οποία μέτρησε 8 γκολ και 12 ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

Ο Καμέγιο αποτελεί «καθαρόαιμο» εννιάρι και τη χρονιά που πέρασε έπαιξε σε 37 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στη La Liga 2 επίσης με τη Μιραντές, ενώ σκόραρε 15 φορές και μοίρασε και 4 ασίστ.

Το άλλο «αστεράκι» από τη β’ κατηγορία της Segunda ακούει στο όνομα Βίκτορ Μογιέχο και αγωνίζεται κυρίως δεξιά στην επίθεση. Τη φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Τενερίφης κι επίσης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, ο Άρης περιμένει (ακόμα) και τις εξελίξεις από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Κίτρινους για να συνεχίσει μαζί τους στη Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς