23.3 C
Athens

Η Νότιγχαμ βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για τον δανεισμό του Μπρόγια από την Τσέλσι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην διοικητική ηγεσία δηλώνει έτοιμη για την πρόκληση της επόμενης σεζόν στη μεγαλύτερη σκηνή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Οι Κόκκινοι ψάχνονται ήδη για την απαραίτητη μεταγραφική τους ενίσχυση με φόντο τη νέα αγωνιστική χρονιά, στην οποία στόχος του σύμφωνα με τον Έλληνα πρόεδρό τους είναι ο ανταγωνισμός κόντρα σε όλα τα μεγαθήρια της Premier.

Για να κατορθώσει κάτι τέτοιο η Νότιγχαμ, θα πρέπει να «εφοδιαστεί» με τα κατάλληλα υλικά εντός των τεσσάρων γραμμών και μετά το όνομα του Γκιμπς-Γουάιτ που προέκυψε τις προάλλες, αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και για τον Αρμάντο Μπρόγια, το παιδί-θαύμα του αλβανικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλβανός στράικερ ανήκει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στην Τσέλσι, η οποία όμως δεν τον προορίζει ακόμα για την πρώτη ομάδα και πέρυσι τον παραχώρησε στη Σάουθαμπτον. Εκεί, ο Μπρόγια είχε βασικό ρόλο και σημείωσε 6 τέρματα σε 32 εμφανίσεις ανεβάζοντας κι άλλο τις απαιτήσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής του δοκιμασία, με τη Νότιγχαμ να είναι μία από τις πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του.

Έβερτον, Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ βρίσκονται επίσης στο κυνήγι για την απόκτησή του έστω με τη μορφή δανεισμού και φαίνεται ότι έχουν το «πάνω χέρι» στην άτυπη κούρσα του Ιουνίου, διάστημα στο οποίο ο Μπρόγια θα πρέπει να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό του εντός ή εκτός Αγγλίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς