15.9 C
Athens

«Η Νότιγχαμ καταθέτει πρόταση 23,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκιμπς-Γουάιτ της Γουλβς»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα «μεγάλα» και λαμπερά σαλόνια της Premier League έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια και πλέον δηλώνει έτοιμη για το επόμενο βήμα προκειμένου να μην χρειαστεί να περάσει ξανά από την ίδια δοκιμασία προσπάθειας για επιστροφή μέσα στις επόμενες σεζόν.

Αντιθέτως, η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να κάνει δυναμικό comeback φέρνοντας παίκτες μεγάλης αξίας ώστε να επιστρέψει εκεί που άνηκε στο παρελθόν: στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας με όνειρο την παρουσία της κάποια στιγμή κα στους ομίλους του Champions League.

Στόχος είναι η κορυφή με παίκτες που θα την κάνουν ανταγωνιστική κόντρα σε κάθε ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν αρκετά μεγάλο κασέ στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη «Nottigham Post» η Φόρεστ έχει αρκετά ψηλά στο μεταγραφικό της κάδρο το όνομα το Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, παίκτη που ξεχώρισε με τις φετινές του εμφανίσεις στη Γουλβς και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt έχει φτάσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ η ομάδα του Κούπερ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών (δηλαδή 23,5 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Γουάιτ το ερχόμενο καλοκαίρι και η Γουλβς δείχνει πρόθυμη να συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα: «Ο 22χρονος τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν του δανεισμού του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται τώρα να μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στο Σίτι Γκράουντ.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, τόσο στην Σουόνσι όσο και στην Κ-17 της εθνικής Αγγλίας και ο Κούπερ εμφανίζεται ζεστός να συνεργαστεί για μία ακόμα φορά με τον νεαρό επιτελικό μέσο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς