20.2 C
Athens

Πρόταση της Κηφισιάς στον διαγώνιο της εθνικής Σουηδίας, Τζέικομπ Λινκ

Η Κηφισιά τρέχει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν προκειμένου να αποκτήσει ξένους που θα είναι καλύτεροι από εκείνους που είχε την περσινή (κακή) της χρονιά. Το βάρος έχει πέσει στη διαγώνιο αφού το φορτίο της πάσας θα επωμιστούν ο Σταύρος Κασαμπαλής (έχει συμβόλαιο ενός έτους) και ο Θεοφάνης Ρουσόπουλος που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου των βορείων προαστίων σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr,  έχουν καταθέσει πρόταση στον Τζέικομπ Λινκ. Ο 25χρονος (1,97μ.) διαγώνιος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιταλία. Αυτό που μετρά θετικά εκτός από την παρουσία του στα γήπεδα της γειτονικής χώρας είναι πως διαθέτει πολύ καλό σέρβις και είναι αριστερόχειρας.

Ο Λινκ στην πατρίδα του αγωνίστηκε με τη Λουντς και τη Φάλκεπινγκ πριν πάρει μεταγραφή στην Ιταλία το 2016 για λογαριασμό της Πάντοβα. Έκτοτε έχει αγωνιστεί στην Α2 Ιταλίας με τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Άμπα Πινέτο.

Η Κηφισιά έχει καταθέσει μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του και απομένει η οριστική απάντηση του παίκτη ο οποίος δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την προοπτική της Volley League. Εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία τότε ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Χριστοφιδέλλης και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις.

Με τα χρώματα της εθνικής Σουηδίας ο Λινκ έχει καταγράψει 228 κερδισμένες επιθέσεις, 14 μπλοκ και 12 άσους. Με την Άμπα Πινέτο είχε 46% στην επίθεση και 31 μπλοκ συνολικά αλλά και 28 άσους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς