17.9 C
Athens

Sun: Ο Μαρινάκης θα επενδύσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη των ακαδημιών και των εγκαταστάσεων της Νότιγχαμ

Ξέχωρα από τη μεταγραφική της ενίσχυση, η ιστορική ομάδα του Νότιγχαμ, μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόκειται να επενδύσει τόσο στις ακαδημίες όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις με ποσά ρεκόρ για τα δεδομένα των τελευταίων ετών στο κλαμπ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα «μεγάλα» και λαμπερά σαλόνια της Premier League έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια και πλέον δηλώνει έτοιμη για το επόμενο βήμα προκειμένου να μην χρειαστεί να περάσει ξανά από την ίδια δοκιμασία προσπάθειας για επιστροφή μέσα στις επόμενες σεζόν.

Αντιθέτως, η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να κάνει δυναμικό comeback φέρνοντας παίκτες μεγάλης αξίας ώστε να επιστρέψει εκεί που άνηκε στο παρελθόν: στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας με όνειρο την παρουσία της κάποια στιγμή κα στους ομίλους του Champions League.

Η Νότιγχαμ στην Premier: Η ιστορική επιτυχία Μαρινάκη, οι «προφητείες» και η ολυμπιακή πραγματικότητα

Στόχος είναι η κορυφή με παίκτες που θα την κάνουν ανταγωνιστική κόντρα σε κάθε ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν αρκετά μεγάλο κασέ στην Αγγλία.

«Η Νότιγχαμ καταθέτει πρόταση 23,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκιμπς-Γουάιτ της Γουλβς»

Ωστόσο ξέχωρα από τη μεταγραφική της ενίσχυση, η ιστορική ομάδα του Νότιγχαμ, μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόκειται να επενδύσει τόσο στις ακαδημίες όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Sun η Φόρεστ θα δαπανήσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων λιρών για να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό της κέντρο και άλλα 3,5 εκατομμύρια λίρες για την ενίσχυση – ανάπτυξη των ακαδημιών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς