19.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Δείξαμε σοβαρότητα, είναι δύσκολο να σχολιάσω ρεαλιστικά το ματς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου για την επιβλητική επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα στο ΣΕΦ και υποστήριξε πως περιμένει αντίδραση από τους Πατρινούς και άλλο παιχνίδι την Τετάρτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περίμενε πιο ανταγωνιστικό το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς και εξήγησε πως η ομάδα του όταν η διαφορά ξέφυγε στους 30 πόντους, οι αντίπαλοι δεν βρήκαν κουράγιο να αντιδράσουν.

«Δεν ξέρω τι πρέπει να πω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Απλώς, ότι δείξαμε σοβαρότητα. Ο Προμηθέας κατά κάποιο τρόπο, όταν η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους, έδειξε να αφήνει το ματς. Κι έτσι προφανώς άνοιξε τόσο η διαφορά, σκοράραμε τόσους πολλούς πόντους και είχαμε αυτά τα νούμερα. Εννοείται ότι περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι μεθαύριο.

Η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό του αντιπάλου και δημιουργεί αντίδραση, οπότε ας περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη. Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μάς έβλεπαν; Θα πω όχι. Παίκτες σαν τον Βεζένκοβ και τον Ντόρσεϊ, αν βρουν ρυθμό στο σουτ και γενικά δεν έχουν πίεση, μπορούν να ανοίξουν πολύ τη διαφορά, το έχουν κάνει πολλές φορές μέσα στην χρονιά. Η διαφορά έφυγε στους 30 πόντους, οι αντίπαλοι δεν είχαν κουράγιο να αντιδράσουν. Κι εμείς χαλαρώσαμε σε γενικές γραμμές μετά. Ψάχνω να κάνω ένα ρεαλιστικό σχολιασμό για αυτό το ματς αλλά είναι δύσκολο», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς