16.7 C
Athens

Άρης: Κουέστα 2024 και με τη βούλα!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του - όπως ενημερωθήκατε από τον ΑΘΛΟ - και ο Άρης επισημοποίησε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών

Κάτοικος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Χαριλάου παραμένει ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Άρη να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ισπανό τερματοφύλακα για άλλα δύο χρόνια και συγκεκριμένα ως το 2024 όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από τον ΑΘΛΟ.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Χουλιάν Κουέστα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του ΑΡΗ για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει».

Τη φετινή σεζόν ο Κουέστα κράτησε 14 φορές το μηδέν στο πρωτάθλημα (πρώτος στη σχετική λίστα) ενώ από το 2018 που αποκτήθηκε έχει καταγράψει 115 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Julian Cuesta για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας -ο οποίος την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν πρώτος στη σχετική λίστα, διατηρώντας 14 φορές ανέπαφη την εστία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League Interwetten- βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς