16.7 C
Athens

Συγκλονιστικός Ζλάταν: «Έπαιζα χωρίς χιαστό για έξι μήνες, δεν έχω υποφέρει ποτέ ξανά τόσο πολύ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μέσα του το dna λιονταριού και φρόντισε να μας το αποδείξει για μία ακόμη φορά φέτος στην πρωταθληματική του πορεία με τη Μίλαν.

Ο 39χρονος αλλά αγέραστος Σουηδός σταρ πανηγύρισε μετά κόπων και βασάνων (από όλες τις απόψεις) το πρώτο του πρωτάθλημα ως παίκτης της Μίλαν και το έκανε χωρίς… χιαστό!

Στη σχετική ανάρτησή του που βρίσκεται αγκαλιά με το Σκουντέτο ο Ζλάταν τονίζει πως τους τελευταίες έξι μήνες αγωνιζόταν με κατεστραμμένο χιαστό και παρά τον απίστευτο πόνο που τον ταλαιπωρούσε καθημερινά έδινα τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσει τους Μιλανέζους ξανά στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Για τους τελευταίους έξι μήνες ήμουν δίχως χιαστό.

Με το γόνατο μόνιμα πρησμένο. Προπονήθηκα με την ομάδα μόλις 10 φορές τους τελευταίους έξι μήνες. Πήρα περισσότερες από 20 ενέσεις. Έκανα αρθροσκόπηση κάθε εβδομάδα, έπαιρνα παυσίπονα κάθε μέρα, κοιμήθηκα ελάχιστα αυτούς τους έξι μήνες λόγω του πόνου.

Δεν έχω υποφέρει ποτέ περισσότερο εντός κι εκτός γηπέδου. Κι όμως μετέτρεψα κάτι απίθανο σε πιθανό. Στο μυαλό μου υπήρχε μονάχα ένας στόχος. Να κάνω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου Πρωταθλητές γιατί τους το είχα υποσχεθεί.

Τώρα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς