18.1 C
Athens

Τότεναμ – Μπέρνλι 1-0: Σε τροχιά Champions League χάρη στο 16ο γκολ του Κέιν (vid)

Η Τότεναμ με το 16ο γκολ του Χάρι Κέιν στη σεζόν επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι όντας κυνική και με το βλέμμα στα αστέρια του Champions League, τα οποία διεκδικεί επί ίσοις όροις με την Άρσεναλ που βρίσκεται στο -2 από την 4η θέση με παιχνίδι λιγότερο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΪΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

Με τον Κέιν να εξακολουθεί να «πυροβολεί» οι Πετεινοί πιστοποίησαν ξανά ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν στην Premier League βρίσκονται κοντά στην προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Όλα θα κριθούν στο τι θα κάνει η Άρσεναλ κόντρα σε Νιούκαστλ (16/5) και Έβερτον στο τέλος, με τους Κανονιέρηδες να χρειάζονται δύο νίκες για να «σκαρφαλώσουν» οριστικά στην τετράδα, αφήνοντας την ομάδα του Κόντε στο Europa League.

Τα «Σπιρούνια» μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους αλλά έκαναν τα απαραίτητα για να διατηρηθούν στην 4η θέση και να γλιτώσουν το κάζο από την αξιόμαχη Μπέρνλι, που έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Μπαρνς στο δοκάρι της εστίας του Λιορίς.

Τελικός… ξερός άσος και βήμα με φόντο την επιστροφή στο Champions League για την σταθερή φέτος Τότεναμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 37ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 15/5

Τότεναμ – Μπέρνλι 1-0 (45+8′ πεν. Κέιν)

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας (16:00)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (16:00)

Γουότφορντ – Λέστερ (16:00)

Γουλβς – Νόριτς (16:00)

Λιντς – Μπράιτον (16:00)

Έβερτον – Μπρέντφορντ (18:30)

Δευτέρα 16/5

Νιούκαστλ – Άρσεναλ (22:00)

Τρίτη 17/5

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς