17.9 C
Athens

Τσιμίκας: Ο Greek Scouser μετατράπηκε σε… Greek Freak στην βραδιά που «ζωντάνεψε» το μεγαλύτερό του όνειρο

Στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του ο εξαιρετικός Κώστας Τσιμίκας μετατράπηκε από Greek Scouser, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, σε «Greek Freak» παίρνοντας κάτι από την λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA

Είναι από τις στιγμές που μέχρι και τα όνειρα… ντρέπονται μπροστά στο μεγαλείο της στιγμής. Κοιτούν με βλέμμα περηφάνιας προς το κενό, σκέφτεσαι και λες… «από το όνειρο μέχρι την πραγματικά, ένα ξύπνημα δρόμος». Ο Κώστας Τσιμίκας τα κατάφερε και το έκανε με τον πιο μαγικό τρόπο. Έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο ίδιος.

Με το σκορ στο 5-5 κάποιος έπρεπε να πάρει την ευθύνη κι ήταν η σειρά του «Kostas». Ο αγαπημένος Έλληνας όλου του Λίβερπουλ όχι απλά πήρε την ευθύνη, αλλά την «στραγγάλισε» μέχρι τα όνειρά του να πάρουν εκδίκηση. Και το έκανε με τον δικό του τρόπο χτίζοντας ήδη έναν μικρό μύθο γύρω από το μυθικό Γουέμπλεϊ. Η Λίβερπουλ κατέκτησε το FA Cup και ο «Τσίμι» έζησε τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, μέχρι την επόμενη.

Με λίγα λόγια, για ένα βράδυ μετατράπηκε από Greek Scouser, όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, σε «Greek Freak» παίρνοντας κάτι από την λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Στην ανάρτησή του μετά το ματς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που έκανε ξανά περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα έκανε λόγο για «κρύο» αίμα και θέλησε να μοιραστεί αυτή την επιτυχία με τους οπαδούς των Ρεντς που ήδη ράβουν τα πρώτα πανό με το όνομά του. Ο Κώστας δεν απέδειξε απλώς ότι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά έβαλε και τις βάσεις για να γίνει ένας από τους κορυφαίους και πιο πετυχημένους όλων των εποχών σε βάθος χρόνου. Και μπορεί να το καταφέρει γιατί το πείσμα του είναι ασύγκριτο και η ποιότητά του δεδομένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21)

Keep on dreaming Kostas…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς