24.6 C
Athens

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας θέλει να γίνει μόλις ο τρίτος Έλληνας που κατακτά το ιστορικό FA Cup!

Παπασταθόπουλος και Ταυλαρίδης δείχνουν τον δρόμο στον Κώστα Τσιμίκα ενόψει του αποψινού (18:45) τελικού στο FA Cup ΄κόντρα στην «γουρλίδικη» Τσέλσι

Οι συμπτώσεις «δείχνουν» κούπα για Λίβερπουλ και Τσιμίκα στον αποψινό (18:45) τελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι. Κι αυτό γιατί οι… ελληνικοί οιωνοί θα είναι μαζί με τον Έλληνα μπακ των Ρεντς που ονειρεύεται ήδη την δεύτερη κούπα του με τη φανέλα της ομάδας του Κλοπ.

Η Λίβερπουλ κοντράρεται σήμερα στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ με την Τσέλσι σε έναν ακόμη τελικό ανάμεσά τους μετά από αυτόν του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου οι Κόκκινοι επικράτησαν στα πέναλτι, σε αυτό που ήταν το πρώτο τρόπαιο του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της ομάδας του Μέρσεσαϊντ.

Στο σήμερα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θέλει να γράψει ιστορία, αφού μετά τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Στάθη Ταυλαρίδη έχει την «χρυσή» ευκαιρία να γίνει μόλις ο τρίτος Έλληνας που κατακτά το FA Cup!

Μάλιστα και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, Σωκράτης και Ταυλαρίδης το «σήκωσαν» απέναντι στην Τσέλσι, αμφότεροι με τη φανέλα της Άρσεναλ. Σήμερα, ο Τσιμίκας θέλει να «τριτώσει» το καλό και να υψώσει ξανά τις γροθιές του μπροστά στους οπαδούς των Ρεντς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς