15.9 C
Athens

Η Χριστοδούλου αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Ρούσσο

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό και η Στέλλα Χριστοδούλου όπως και όλος ο σύλλογος δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Ρούσσο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη στον εκλιπόντα φανερά συγκινημένη.

«Στους τελικούς κάθε ματς είναι ιδιαίτερο και για εμάς αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μετά το αποτέλεσμα στον Αγ. Θωμά, κερδίσαμε στην έδρα μας! Χαίρομαι πολύ που το κάναμε, βγάλαμε αντίδραση, πήραμε μια καθαρή νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε συνέχεια. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς στον Αγ. Θωμά, πάμε να τελειώσουμε τη σειρά. Είναι σημαντικό, που κρατήσαμε την έδρα μας, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και τώρα είμαστε 2-1. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, πολύ δυνατές, θα δώσουμε το 100% στον Αγ. Θωμά. Έχω πίστη στην ομάδα, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη Ρούσσο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως πριν την έναρξη του αγώνα οι Ερυθρόλευκες απέτισαν φόρο τιμής στον επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς