17.9 C
Athens

Η θριαμβευτική ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Δείξτε στον Αταμάν τι αξίζετε» (vid)

Στα αποδυτήρια μετά από μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που υπερασπίστηκαν #mexritelous τα πιστεύω τους (αγωνιστικά και μη) ευχαρίστησαν τους παίκτες για το νέο έπος με φόντο το Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο… ζενίθ του ευρωπαϊκού μπάσκετ για 7η φορά στην ιστορία του, καθώς μετά τις επικές μάχες με την εξαιρετική Μονακό πανηγύρισε την πρόκρισή του στο Final 4 μετά από μία πενταετία και τον χαμένο τελικό στην Πόλη.

Οι Ερυθρόλευκοι έζησαν την κορυφαία βραδιά της φετινής σεζόν (μέχρι την επόμενη) χθες το βράδυ στο κατάμεστο ΣΕΦ, που ακόμα τραγουδάει ζητώντας το 4ο ευρωπαϊκό από τον Θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στα αποδυτήρια μετά από μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που υπερασπίστηκαν #mexritelous τα πιστεύω τους (αγωνιστικά και μη) ευχαρίστησαν τους παίκτες για το νέο έπος με φόντο το Βελιγράδι, χαρακτήρισαν -όχι αδίκως- την ομάδα τους ως τη μεγαλύτερη της Ευρώπης και ζήτησαν «εκδίκηση» για τις δηλώσεις Αταμάν.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Συγχαρητήρια είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για εμάς, θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να το ζήσετε αυτό. Είμαστε περήφανοι πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό».

Αμέσως μετά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για εσάς, δείξατε όλοι τη χρονιά ότι είστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσετε όλες τις ήττες για τη δεύτερη θέση, η Μονακό ίσως ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις θα του δείξετε τις αξίζετε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς