24 C
Athens

Αταμάν: Περιμένουμε τον Ολυμπιακό στο F4 – Να δείξουμε τη δύναμη των Τούρκων στο Βελιγράδι

Ως πρωταθλήτρια Ευρώπης θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι η Αναντολού Εφές και με τον ίδιο τίτλο σκοπεύει να επιστρέψει στην Τουρκία, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν.

Μετά τη νίκη-πρόκριση στο Final-4 επί της Αρμάνι, στον 4ο αγώνα της σειράς, ο προπονητής της Εφές εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί επίσης στη σερβική πρωτεύουσα, έχοντας προβάδισμα έναντι της Μονακό.

«Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα περάσει επίσης στα ημιτελικά. Κέρδισε τη Μονακό εκτός έδρας και έχει καλύτερη ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο για τη Μονακό να κάνει την ανατροπή στη σειρά, ειδικά αν δε γυρίσει ο Ντιαλό», τόνισε ο Αταμάν και πρόσθεσε:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, που βρίσκεται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ για 4η χρονιά. Αυτή η ομάδα έκανε την Τουρκία, νέους και παιδιά, να αγαπήσουν το μπάσκετ. Συγχαίρω και ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθειά τους».

Ο Αταμάν ενθάρρυνε τους φίλους της Εφές να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι, προκειμένου να δημιουργήσουν μια δυνατή εξέδρα απέναντι στους Έλληνες οπαδούς του Ολυμπιακού: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, φτάσαμε στο Final Four. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση ως ομάδα και θα πάμε στο Βελιγράδι με αυτή την αυτοπεποίθηση. Στη Σερβία θα έρθουν πολλοί οπαδοί από την Αθήνα. Περιμένουμε και τους φιλάθλους μας από Τουρκία. Να δείξουμε τη δύναμη των Τούρκων στο Βελιγράδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς