24.6 C
Athens

«Ψήνεται» η επιστροφή του Νίκου Ζαλμά στην Κηφισιά

Σε αλλαγή προπονητή προχωράει η Κηφισιά ενόψει της νέας σεζόν καθώς η πορεία της ήταν απογοητευτική. Δεν ήταν μόνο η 6η θέση της βαθμολογίας στη Volley League αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας των βορείων προαστίων παρότι υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών και της απουσίας του Κριστόφ Μαρκς στη διαγώνιο για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Ορφανός μετά από έναν χρόνο αποχωρεί από τον πάγκο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του FWS, ψήνεται η ηχηρή επιστροφή του Νίκου Ζαλμά που έφυγε από την Κηφισιά το περασμένο καλοκαίρι.

Για μια διετία ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής (και ένας από τους κορυφαίους της χώρας σε επίπεδο recruiting, τακτικής και αποτελεσμάτων όπως έδειξε και στον Παμβοχαϊκό) έφτασε την ομάδα των βορείων προαστίων μια ανάσα από την τετράδα με τεράστιες νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα και ΠΑΟΚ αλλά εξασφάλισε και την παρουσία της στο Final Four του Κυπέλλου που δεν είχε διεξαχθεί λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Κηφισιά ήδη έχει προχωρήσει τις επαφές της με τον σπουδαίο προπονητή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις ώστε να ξεκινήσει το χτίσιμο του ρόστερ από τα θεμέλια (αναμένεται να αποχωρήσουν όλοι οι ξένοι). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Ζαλμάς βρίσκεται από την περασμένη σεζόν και στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κύπρου την οποία θα αντιμετωπίσει η εθνική Ελλάδας στον 5ο προκριματικό όμιλο του Eurovolley τον προσεχή Αύγουστο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς