21.9 C
Athens

L’ Equipe: «Ο Μπέικον γλίτωσε το ντισκαλιφιέ»

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Ευρώπη σοκαρίστηκαν από τη λαβή καράτε του Μπέικον στον λαιμό του Παπανικολάου, η Equipe έγραψε ότι ο Αμερικανός τη γλίτωσε, αλλά ο Πουκλ και η παρέα του δεν τόλμησαν να αποβάλουν τον παίκτη της Μονακό‼

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στη σειρά με τη Μονακό απαντώντας στο μπρέικ των Μονεγάσκων στο ΣΕΦ με μπρέικ στο Μόντε Κάρλο και στη σάλα Γκαστόν Μεντεσάν στην οποία η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει πανηγυρίσει τεράστιες νίκες φέτος και δη στον δεύτερο γύρο της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι άντεξαν παρά την πίεση που δέχθηκαν στην τελευταία περίοδο, με τη διαιτητική τριάδα των Πουκλ – Γκαρθία – Πάντερ να τα κάνει μαντάρα, κάτι που αποτυπώθηκε και σε μια φάση-ορισμό του ντισκαλιφιέ στον Ντουέιν Μπέικον! Ο Αμερικανός έπιασε από τον λαιμό τον Κώστα Παπανικολάου για ώρα σε μια αντιαθλητική ενέργεια-ορισμό της αποβολής, με τους διαιτητές να… σφυρίζουν αδιάφορα! Η έγκυρη γαλλική L’ Equipe πάντως είπε τα πράγματα με το όνομά τους αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αμερικανός γλίτωσε την αποβολή».

Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη φάση – και αφού ελέγχθηκε το ίνσταντ ριπλέι στην πεντακάθαρη περίπτωση – οι διαιτητές υπέδειξαν αντιαθλητικό φάουλ στον Αμερικανό και τεχνική ποινή στον Κώστα Παπανικολάου!

Δείτε το εν λόγω δημοσίευμα:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς