16.4 C
Athens

Αναστασίου: Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ στα κρίσιμα είναι αυτός που πρέπει

Τη δική του άποψη για το 0-0 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μιλώντας στον ρ/σ Metropolis 95,5 χαρακτήρισε «προβλέψιμο» τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ στα κρίσιμα έχει δείξει πως είναι αυτός που πρέπει.

«Από τη στιγμή που μετράει το εκτός έδρας γκολ πάντα είναι μία ιδιαίτερη συνθήκη, αν καταφέρει κάποια εκ των δύο ομάδων να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ θα είναι το φαβορί. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα και στις δύο γραμμές αλλά είναι διαφορετική η προσέγγιση τους αναφορικά με τον αντίπαλο που έχουν απέναντι τους. Για τον ΠΑΟΚ αν είναι ο Αουγκούστο σε καλή ημέρα, μπορεί να κάνει κάτι το απρόβλεπτο, ειδάλλως δεν είναι τόσο απρόβλεπτη ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός είναι προβλέψιμος», υποστήριξε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί κάποια άσχημα αποτελέσματα αλλά έχει δείξει πως στα κρίσιμα παιχνίδια είναι αυτός που πρέπει και θα φανεί τι θα κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό. Από τον ΠΑΟΚ όταν δεν αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια, αλλά και παίκτες όπως ο Καντουρί που περισσότερο λείπει παρά αγωνίζεται, είναι παίκτες με προσωπικότητα, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς