21.3 C
Athens

Άρης: Τελικές συζητήσεις με Σούντγκρεν, τα δεδομένα για το συμβόλαιό του

To συμβόλαιο του Ντάνιελ Σούντγκρεν με τον Άρη ολοκληρώνεται σε περίπου 2 μήνες από σήμερα και οι Κίτρινοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής του Σουηδού μπακ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρόλο που οι δύο πλευρές φαίνεται να απέχουν αρκετά στην κουβέντα για το οικονομικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα ο Σούντγκρεν που έδειχνε αποφασισμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, πλέον αξιώνει ένα συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ, με τη διοίκηση των Κιτρίνων της Θεσσαλονίκης να του ξεκαθαρίζει ότι δύσκολα μπορεί να επέλθει συμφωνία με αυτά δεδομένα και τις συγκεκριμένες υψηλές του απαιτήσεις.

Την ίδια στιγμή ο ατζέντης του Σουηδού φαίνεται να βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε σημείο αναζήτησης και όχι διαπραγμάτευσης με κάποια ομάδα.

Εν ολίγοις, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον Άρη (λογικά μετά το τέλος της σεζόν στις 17 Μαϊου) δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο όλο ζήτημα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς