23.8 C
Athens

Άρης: Αυτά ισχύουν για το μέλλον των Μπερτόγλιο και Εντιαγέ

Οι Κίτρινοι έχουν σε πρώτο πλάνο την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν βαριά συμβόλαια και δεν υπάρχει πλάνο ανανέωσης στη συνεργασία μαζί τους, κρίνοντας πάντα με τα αγωνιστικά θέλω του νέου προπονητή τους

Ο Άρης μπορεί να ζει το τώρα που τον φέρνει αντιμέτωπο με μία «χρυσή» ευκαιρία για να πάρει ισχυρό προβάδισμα για την τρίτη θέση στο αυριανό (17/04) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ταυτόχρονα έχει το μυαλό του και στο άμεσο μέλλον, όπου θα τον βρει για πρώτη χρονιά να ξεκινά την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Σε αυτό το άμεσο μέλλον θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με το ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, ποιοι υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και ποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Κίτρινοι έχουν σε πρώτο πλάνο την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν βαριά συμβόλαια και δεν υπάρχει πλάνο ανανέωσης στη συνεργασία μαζί τους. Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπαντού Εντιαγέ φαίνεται πως δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους τον Αργεντινό τεχνικό και με δεδομένο ότι τα συμβόλαιά τους είναι από τα ακριβά στο φετινό ρόστερ του Άρη, όλα δείχνουν πως αμφότεροι θα αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον μέσο από τη Σενεγάλη τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 και εφόσον δεν έρθει κάποια καλή προσφορά το ερχόμενο καλοκαίρι στα γραφεία των Θεσσαλονικέων, τότε πολύ δύσκολα θα γίνει κίνηση για την αποδέσμευσή του, δεδομένου ότι θα διεκδικήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό αποζημίωσης.

Σε ό,τι αφορά τον Μπερτόγλιο, ο Αργεντινός μέσος μοιάζει να ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Τρίπολη και τον Αστέρα, ειδικότερα από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους Κίτρινους ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και φέτος παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Κομβικό ρόλο στις εξελίξεις θα έχει ο ίδιος ο Μπούργος, που με δικές του εισηγήσεις θα προχωρήσει στη συνέχεια και το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, που σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από το αν εξασφαλιστεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των πλέι οφ που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς