17.9 C
Athens

Κώστα εσύ… MVP: Ολική αποθέωση των Άγγλων για Τσιμίκα, τα τρομερά στατιστικά του κόντρα στην Μπενφίκα

Με μία εμφάνιση βγαλμένη από τις πιο όμορφες σελίδες των παιδικών του ονείρων ο Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε Man Of The Match σε προημιτελικό του Champions League αποδεικνύοντας ότι όταν δουλεύεις σκληρά, όλα είναι πιθανά!

Με μία λέξη: Απολαυστικός!

«Θα κοιτάω αυτό το βραβείο γνωρίζοντας πόση δουλειά έχω ρίξει για να φτάσω σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο εξαιρετικός Κώστας Τσιμίκας στιγμές αφότου παρέλαβε το βραβείο του «Man Of The Match» για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μπενφίκα χθες βράδυ στο Άνφιλντ.

Ένας Έλληνας ως MVP σε προημιτελικό του Champions League. Το λες ξανά και ξανά στον εαυτό σου για να το εμπεδώσεις. Ο μόνος που μάλλον δεν εκπλήσσεται, πάντως, είναι ο ίδιος ο Τσιμίκας που γνωρίζει καλύτερα από όλους πόσα πέρασε για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Η δουλειά, οι συμβουλές του Κλοπ, το πείσμα και ένα ασύγκριτο ταλέντο, στοιχεία που είναι ικανά να τον μετατρέψουν στο καλύτερο μπακ που είδε ποτέ η Ελλάδα και γιατί όχι σε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της Premier League στο άμεσο μέλλον. Ήδη, βρίσκει τον τρόπο να αφήνει το στίγμα του.

Χθες βράδυ έκανε τα πάντα σωστά και για άλλη μία φορά απέδειξε στον Κλοπ ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι ήδη παίρνει. Της ίδιας λογικής είναι και η πλειοψηφία των οπαδών της Λίβερπουλ που επιμένουν ότι «αυτός ο παίκτης δεν είναι για αναπληρωματικός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21)

Χιλιάδες ήταν τα tweets με αποδέκτη τον Τσιμίκα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα. Όλα τους αποθεωτικά! Και πώς να μην είναι, όταν ολοκληρώνει το παιχνίδι με:

▪ 2 Ασίστ
▪ 2/4 Ντρίμπλες
▪ 56/65 Πάσες
▪ 4/15 Σέντρες
▪ 10/14 Μονομαχίες
▪ 5 Κερδισμένα φάουλ

Το άστρο του έλαμψε ξανά στο Άνφιλντ, ο κόσμος ακόμα τον αποθεώνει και όλοι ελπίζουμε να γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας (μετά τον Άκη Ζήκο) που θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κι αν το σηκώσει, θα γράψει τη δική του ιστορία!

«Tsimi, Tsimi, Tsimi our Kostas Tsimikas»…

https://athlosnews.gr/liverpoul-benfika-3-3-me-mvp-ton-exairetiko-tsimika-oi-rents-tsekaran-to-eisitirio-gia-ta-imitelika-vid/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς