17 C
Athens

Μαρσέιγ: Αισιοδοξία για Μίλικ και Τσαλέτα-Τσαρ ενόψει Τούμπας

Η Μαρσέιγ μπορεί να ενημερώθηκε χθες με τον πλέον «σκληρό» τρόπο από την ελληνική Κυβέρνηση ότι δεν θα της επιτραπεί να ταξιδέψει μαζί με τους «χούλιγκανς» οπαδούς της στη Θεσσαλονίκη για την κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που πάντως δεν αποπροσανατολίζει την ομάδα του Σαμπάολι, η οποία θα σκοπεύει να έρθει με όλα της τα όπλα στην Τούμπα.

https://athlosnews.gr/to-minyma-tis-ellinikis-kyvernisis-se-marseig-min-erthoun-oi-opadoi-sas-einai-chouligkan/

Σύμφωνα με τη γαλλική «La Provence» και το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από το στρατόπεδο των Μασσαλών, οι Μίλικ και Τσαλέτα-Τσαρ έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και αναμένεται να βρεθούν κανονικά στην αποστολή και -κατά πάσα πιθανότητα- στην ενδεκάδα για το ματς της Τούμπας απέναντι στους Ασπρόμαυρους, λύνοντας τα χέρια του Αργεντινού τεχνικού, που δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω τιμωρίας τους Γκέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ.

Όπως όλα δείχνουν ο Πολωνός στράικερ, ο οποίος έχει μείνει εκτός δράσης από τα τέλη Μαρτίου λόγω τραυματισμού του σε φιλικό της εθνικής του ομάδας, θα βρίσκεται κανονικά στην αρχική ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ αντικαθιστώντας τον Μπακαμπού. Όλα βέβαια θα κριθούν στην αυριανή (13/04) τελευταία προπόνηση των Γάλλων πριν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς