17.6 C
Athens

Β. Πλευρίτου: Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος στον τελικό, είμαστε έτοιμες για όλα

Χαμηλούς τόνους κράτησαν οι πολίστριες του Ολυμπιακού μετά την εμφατική επικράτησή τους με 18-11 επί της Ουίπεστ, στον πρώτο ημιτελικό του final-4 της Euroleague, που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά. «Δεν ήταν εύκολο το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένες, έχουμε κάνει πάρα πολλή προπόνηση και δείχνουμε πάντα ποιες είμαστε, όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) η Βάσω Πλευρίτου.

https://athlosnews.gr/olybiakos-ouipest-18-11-erythrolefko-tsounami-ston-teliko-tis-euro-league/

Εκτός από τη μεγάλη διαφορά, αίσθηση προκάλεσε και το υψηλό σκορ, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός είχε συνηθίσει να παίζει πιο «κλειστά» παιχνίδια και να κερδίζει τα μεγάλα ματς από την άμυνα. Ρωτήσαμε την πρώτη σκόρερ των Ερυθρόλευκων στον ημιτελικό (4 γκολ) αν η διαφοροποίηση αυτή έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή και μία διαφορετική φιλοσοφία του Αλεξάνταρ Τσίριτς σε σχέση με τον Χάρη Παυλίδη. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απάντηση σε αυτό», αποκρίθηκε με ειλικρίνεια η διεθνής περιφερειακός. «Δείχνουμε το πόσο θέλουμε, και να σκοράρουμε και να παίξουμε άμυνα και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα», συμπλήρωσε η «βενιαμίν» των τριών αδελφών Πλευρίτου.

Αύριο το απόγευμα (3/4, 17:00), ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του στη Euroleague, απέναντι στον νικητή της αναμέτρησης Σαμπαντέλ-Πάντοβα. «Είναι ένας τελικός, αλλά εμείς είμαστε έτοιμες. Οποιος και να βρεθεί μπροστά μας μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για όλα», τόνισε η Πλευρίτου, διαβεβαιώνοντας ότι η ομάδα της έχει κάνει προετοιμασία και για τους δύο πιθανούς αντιπάλους της (παρότι η ισπανική ομάδα είναι το ξεκάθαρο φαβορί του δεύτερου ημιτελικού).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς