15.9 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε η επέκταση συνεργασίας με τον Φερνάντες μέχρι το 2026

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος «μαέστρος» της μεσαίας γραμμής των «Κόκκινων Διαβόλων» τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και όπως είχε γίνει γνωστό από τις αρχές της εβδομάδας υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης για τα επόμενα 4 χρόνια με την ομάδα του Μάντσεστερ, με την οποία πρωταγωνιστεί από τον Ιανουάριο του 2020 κι έπειτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο άσος της εθνικής Πορτογαλίας θα γίνει πλουσιότερος κατά 240.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή το διπλάσιο ποσό από αυτό που εισέπραττε έως σήμερα.

Συνολικά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, σε 117 συμμετοχές έχει πετύχει 49 γκολ και έχει μοιράσει 39 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Φερνάντες τόνισε:

«Από τη στιγμή που ήρθα, έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το σύλλογο και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Μεγάλωσα παρακολουθώντας στην τηλεόραση αυτή την ομάδα και κάνοντας όνειρα να αποκτήσω την ευκαιρία να παίξω εδώ κάποια ημέρα.

Εκείνο το όνειρο είναι τώρα πραγματικότητα και αυτό είναι τιμή. Ακόμα και δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι υπέροχο να μπαίνω στο γήπεδο και να ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς