17 C
Athens

Δικαίωση του Άρη στο Διαιτητικό Δικαστήριο στην έφεση της οικογένειας Τσουμάνη

Η έφεση της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπως έγινε επισήμως γνωστό. Η προηγούμενη ΠΑΕ όφειλε 31.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή και αυτό το ποσό διεκδίκησε η οικογένεια του αδικοχαμένου, η οποία ζητούσε ποινή αφαίρεσης βαθμών για κάθε παιχνίδι που δεν εξοφλούνταν η οφειλή.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε γνωστοποιήσει πως θα καλύψει το συγκεκριμένο χρέος κατ’ εξαίρεση, δίχως να προσδιορίζει το πότε θα συμβεί αυτό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας.

Η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την αίτηση των Λεωνίδα Τσουμάνη, Σταματίας Καψάλη και Γρηγορίου Τσουμάνη, νόμιμων κληρονόμων του Νικολάου Τσουμάνη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή και την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ υπέρ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ και κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.

Απορρίπτει την αίτηση του Στυλιανού Ηλιάδη κατά της ΠΑΕ ΠΟ Τριγλίας και την από 7/2/2022 με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 3360/2022 πρόσθετη παρέμβαση. Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης, προκειμένου με την επιμέλεια του αιτούντος Στυλιανού Ηλιάδη, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, να προσκομιστεί αντίγραφο επικυρωμένο απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που τυχόν έχει εκδοθεί απ’ αυτό, επί ασκηθείσας αιτήσεώς του για επιβολή πειθαρχικών ποινών σε βάρος της «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», άλλως σχετική βεβαίωση περί της τύχης της αναφερόμενης ως ασκηθείσας αιτήσεως»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς