19.2 C
Athens

Η Β. Μακεδονία πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ιταλία, λαμπάδα στο μπόι του Γιλμάζ οι Πορτογάλοι (vid)

Οι Σκοπιανοί έκαναν το μεγάλο «μπαμ» μέσα στο Παλέρμο και άφησαν την κάτοχο του Euro 2020 Ιταλία εκτός Μουντιάλ στον απόλυτο θρίαμβο της βραδιάς, τη στιγμή που οι Πορτογάλοι οφείλουν τη μισή τους πρόκριση στον τελικό των μπαράζ στον Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι με το σκορ στο 2-1

Σοκ από τα λίγα στα ημιτελικά των μπαράζ για το Μουντιάλ! Η Βόρεια Μακεδονία έκανε το απόλυτο θαύμα και πέταξε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία που όχι μόνο υποτίμησε την αντίπαλό της, αλλά το «πλήρωσε» και με ένα ιστορικό κάζο!

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΪΚΟΦΣΚΙ

Οι θριαμβευτές Σκοπιανοί θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος στον μεγάλο τελικό του «Ντραγκάο» για το χρυσό εισιτήριο στα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ στις 29 Μαρτίου σε ένα ματς ορόσημο για την ιστορία των γειτόνων μας.

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΣΤΟ 84′

Με τα σημερινά αποτελέσματα η Ιταλία θα παρακολουθήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Μουντιάλ από το σπίτι, όσο Πορτογάλοι και Σκοπιανοί θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τρίτης στο «Ντραγκάο» για το εισιτήριο με φόντο το Κατάρ.

Νίκη με 3-1 για τους Πορτογάλους με πρωταγωνιστή τον νεαρό άσο της Πόρτο, Οτάβιο που είχε γκολ και ασίστ, 0-1 με τον ήρωα Τραϊκόφσκι η Βόρεια Μακεδονία στο Παλέρμο σε μία βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ και 2-1 για την Ουαλία στο άλλο ματς που διεξήχθη αυτή την ώρα, με την φαρδιά πλατιά υπογραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, που σκόραρες δις για να δώσει το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό (κόντρα σε μία εκ των Σκωτία ή Ουκρανία που θα παίξουν σε άλλη ημερομηνία).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πορτογαλία – Τουρκία 3-1

Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία 0-1

Ουαλία – Αυστρία 2-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς