21 C
Athens

Η επιτροπή εισηγήθηκε πληρότητα 100% στα γήπεδα, σε ισχύ από το Σάββατο η απόφαση!

Επιστροφή στην πλήρη... κανονικότητα εισηγείται η επιτροπή, με την κυβέρνηση να αποδέχεται την πρόταση των ειδικών και τα γήπεδα να γεμίζουν ξανά από το Σάββατο

Τα γήπεδα γεμίζουν ξανά στο 100%! Η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν στα γήπεδα για τον περιορισμό του κορωνοϊού και η κυβέρνηση αποδέχθηκε την εισήγηση.

Αυτό σημαίνει πως πάμε ολοταχώς για γεμάτα γήπεδα με την πληρότητα από το Σάββατο (26/3) με το ποσοστό να αυξάνεται από το 75% στο 100% ώστε να υπάρχει ξανά sold out σε αναμετρήσεις.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη (έστω και στο τέλος Μαρτίου) καθώς αυτό συνεπάγεται πως οι ομάδες θα μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να έχουν μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο τους σε ένα διάστημα της σεζόν όπου θα κριθούν τίτλοι σε όλα τα σπορ.

«Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», για αύξηση της χωρητικότητας των γηπέδων (ανοιχτών και κλειστών) στο 100% για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Η εισήγηση της Επιτροπής είναι η απόφαση να ισχύσει από το προσεχές Σάββατο 26/3/22. Αναμένεται και η σχετική ΚΥΑ», αναφέρει η ενημέρωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς