16.4 C
Athens

Ντόρτμουντ: Ο σύμβουλος της διοίκησης των Βεστφαλών αποκάλυψε τη νέα ομάδα του Χάαλαντ!

Τελικά αυτό το θαυματουργό παιδί από τη Νορβηγία που θα καταλήξει; Ο Έρλιγνκ Χάαλαντ αποτελεί δίχως αμφισβήτηση τον νούμερο ένα στόχο των «μεγάλων» ομάδων της Ευρώπης ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Σίτι να πέφτουν στα πόδια του 22χρονου αστέρα ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Το κέρδος για τον ίδιο; Ίσως το πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην τωρινή εποχή του ποδοσφαίρου, αφού μαζί με τον Εμπαπέ που «πακετάρει» ήδη για Μαδρίτη αποτελούν την αφρόκρεμα της νέας εποχής, μετά τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο που όσο παίζουν δεν πρόκειται να «πέσουν» από την κορυφή.

Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τελική επιλογή του Χάαλαντ σε 4 μήνες από σήμερα. Κανείς εκτός από τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα και τον σύμβουλο της Ντόρτμουντ και πρώην άσο της ομάδας, Ματίας Ζάμερ.

Μάλιστα, ο Ζάμερ θέλησε να το μοιραστεί και με όλο τον κόσμο προδίδοντας ότι με τα τωρινά δεδομένα η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τα «θέλω» του Χάαλαντ και πρόκειται να τον κάνει δικό της από το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Πιστεύω πως θα πάει στη Σίτι του Γκουαρντιόλα. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές», τόνισε ο Ζάμερ δίνοντας το πλεονέκτημα στην ομάδα του Γκουαρδιόλα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς