20.6 C
Athens

Άρης: Οι δεδομένες απουσίες και το μήνυμα Μπούργος ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη αγωνιστική των play-off με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχοντας ως οδηγό του τη νίκη στο πρόσφατο ματς του Βικελίδης, όταν κι έσπασε το αήττητο σερί 26 αγώνων των Ερυθρολεύκων - Τα δεδομένα και τα ερωτηματικά για τα βασικά πλάνα των Κιτρίνων

Ο Άρης προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη αγωνιστική των play-off με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχοντας ως οδηγό του τη νίκη στο πρόσφατο ματς του Βικελίδης, όταν κι έσπασε το αήττητο σερί 26 αγώνων των Ερυθρολεύκων.

Ωστόσο, εκείνη η βραδιά ανήκει στο παρελθόν για τον Χερμάν Μπούργος και τους παίκτες του που έχουν στρέψει την προσοχή τους στη νέα αρχή του μίνι πρωταθλήματος της Super League, με το ξεκίνημα να είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί «ψιλιασμένος» και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του με το μήνυμα του Μπούργος να είναι ξεκάθαρο: «Πάμε για μία νέα αρχή, με τον ίδιο προσανατολισμό». 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Κίτρινοι λογικά δεν θα υπολογίζουν στους Μαντσίνι και Μπεναλουάν, με τον Αργεντινό να έχει υποστεί κάταγμα στο δάκτυλο του μικρού του ποδιού και τον Τυνήσιο στόπερ να μένει εκτός λόγω ίωσης. Με αυτά τα δεδομένα και με πιθανή την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία μετά τον θρήνο για την απώλεια του πατέρα του, ο Μπούργος σκέφτεται να ξεκινήσει με μία νέα «λάτιν» συνταγή, έχοντας τον Αργεντινό εξτρέμ στο ένα άκρο και τον Μπρούνο Γκάμα (σκόρερ στο 2-1 της Κυριακής) στο άλλο.

Σάσα και Ματίγια θα μείνουν ως δίδυμο στα χαφ, με τον Εντιαγέ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τον Καμαρά στην επίθεση. Ερωτηματικό, παράλληλα, παραμένει και η συμμετοχή του Σούντγκρεν στο βασικό σχήμα, μετά την απουσία του από το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη έξι ημέρες νωρίτερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς