18.8 C
Athens

Λύτρωση για τον Άρη στο CAS, πήρε πίσω το -6 και εξασφάλισε τα play-off!

Οι Κίτρινοι δικαιώθηκαν με καθυστέρηση 6 μηνών στο CAS για την υπόθεση Λάσκοφ, πήραν πίσω τους έξι χαμένους βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με εξασφαλισμένη παρουσία στα play-off

Δικαίωση για τον Άρη στην υπόθεση Λάσκοφ!

Οι Κίτρινοι είδαν το CAS, έστω και με καθυστέρηση 6 μηνών, να τους δικαιώνει για μία υπόθεση που δεν είχαν καμία ευθύνη, κέρδισαν πίσω τους 6 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς και εξασφαλισμένη παρουσία στα play-off.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο με τη σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την έφεση των Κιτρίνων και ουσιαστικά εξέθεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που είχε δικάσει τον Άρη για μία υπόθεση «πλαστογραφίας» στην οποία δεν έφερε καμία ευθύνη.

Μετά κι από αυτή την εξέλιξη, κι αφού η ΠΑΕ Άρης ξεκαθαρίζει ότι με νεότερες ανακοινώσεις της θα ξετυλίξει από την αρχή το κουβάρι της υπόθεσης, οι Θεσσαλονικείς έχουν εξασφαλισμένη θέση στα play-off χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς, 3 πάνω από τον Παναθηναϊκό και μόλις στο -1 από την τρίτη ΑΕΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς