22.6 C
Athens

Μπέρνλι – Λέστερ 0-2: Η πρώτη νίκη στο 2022 ήρθε από τον… πάγκο (vid)

Για την ανεβασμένη Μπέρνλι το τρίποντο απέναντι στη Λέστερ ήταν απαραίτητο στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Παρόλα αυτά για την ομάδα του Ντάις τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ακριβώς θα ήθελαν όλοι στον σύλλογο.

Οι Αλεπούδες που έχουν χάσει το τρένο της Ευρώπης πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2022 (!) με 2-0 στο Τερφ Μουρ.

Η Μπέρνλι έχασε ευκαιρίες σε αυτή την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Κορνέ και τον Τζέι Ροντρίγκες και οι φιλοξενούμενοι την τιμώρησαν με τις δύο αλλαγές του Μπρένταν Ρότζερς. Ο Μάντισον και ο Βάρντι μπήκαν αλλαγή στο 73′ και στο 82′ ο πρώτος νίκησε τον Πόουπ με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο Άγγλος φορ στο 90′ και στην πρώτη του συμμετοχή μετά από δύο μήνες απουσίας (λόγω τραυματισμού) με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπαρνς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Μι (40′ Κόλινς), Τέιλορ, Λένον, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Βέγκχορστ (88′ Μπαρνς), Κορνέ (71′ Τζέι Ροντρίγκες)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (46′ Λούκμαν), Άμαρτεϊ, Σογιουντσού, Τόμας, Ντιούσμπερι-Χολ, Εντιντί, Τίλεμανς (73′ Μάντισον), Μπαρνς, Ολμπράιτον, Ντάκα (72′ Βάρντι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς