19.7 C
Athens

Διέψευσε τα Μέσα της Γεωργίας ο ατζέντης του Σενγκέλια: «Όταν πάρει την απόφασή του θα μιλήσει με την ΤΣΣΚΑ»

Ο Έλληνας ατζέντης του Γεωργιανού αστέρα, Νίκος Βαρλάς, ξεκαθάρισε μέσω του Twitter ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμη για το μέλλον του κι όταν αποφασίσει θα φροντίσει να ενημερώσει πρώτα την ΤΣΣΚΑ

Η απόφαση του Τόρνικε Σενγκέλια να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ελέω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, παρουσιαζόταν ως δεδομένη από τα ευρωπαϊκά μέσα μετά και τις φερόμενες δηλώσεις του ίδιου σε μέσο της Γεωργίας, ωστόσο ο Έλληνας ατζέντης του, Νίκος Βαρλάς, ξεκαθάρισε μέσω του Twitter ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμη για το μέλλον του κι όταν αποφασίσει θα φροντίσει να ενημερώσει πρώτα την ΤΣΣΚΑ.

https://athlosnews.gr/o-sengkelia-anakoinose-oti-apochorei-apo-tin-tsska-logo-tis-rosikis-eisvolis-stin-oukrania/

Με την «ομάδα του στρατού» να έχει τηρήσει σιγή ιχθύος μετά την είδηση – «βόμβα» ότι ο Σενγκέλια πρόκειται να αποχωρήσει από τον σύλλογο λόγω των όσων συμβαίνων στην Ουκρανία αυτές τις μέρες, ο Γεωργιανός αστέρας πήρε θέση μέσα από τα λόγια του ατζέντη του, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία δήλωση του πελάτη του σε μέσα της Γεωργίας σχετικά με την πρόθεσή του να φύγει άμεσα από την ρωσική ομάδα.

«Ο Τόκο Σενγκέλια δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε κανένα Μέσο ενημέρωσης. Είναι επικεντρωμένος αυτή τη στιγμή στην ευημερία της οικογένειάς του. Όταν ληφθεί απόφαση για το μέλλον του θα μιλήσει πρώτα και κύρια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Γεωργιανού φόργουορντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς