18.1 C
Athens

Ο Σενγκέλια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία!

Ο Γεωργιανός άσος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεσούσης της σεζόν και πολύ πριν ολοκληρωθεί το «βαρύ» συμβόλαιό του μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης

«Βόμβα» αποχώρησης από τον Τόρνικε Σενγκέλια! Ο Γεωργιανός άσος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεσούσης της σεζόν και πολύ πριν ολοκληρωθεί το «βαρύ» συμβόλαιό του μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με μήνυμά του προς την διοίκηση της ρωσικής ομάδας ο Σενγκέλια ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει και ούτε θέλει να αγωνίζεται πλέον για την «ομάδα του ρωσικού στρατού» και πως πήρε αυτή την απόφαση ως μία στάση διαμαρτυρίας κόντρα στην απόφαση της Ρωσίας να εισβάλει σε ουκρανικά εδάφη.

H έγκυρη ιστοσελίδα «BasketNews» παρουσιάζει αυτή την απόφαση του Σενγκέλια ως ειλημμένη και σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές, με τον Γεωργιανό να είναι ο πρώτος παίκτης που αντιδρά εμπράκτως και όχι με λόγια για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Ουκρανία μετά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και του βομβαρδισμούς των Ρώσων.

«Έχω πάρει την απόφαση να φύγω ως ένδειξη αντίδρασης στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να παίζω για την ομάδα του ρωσικού στρατού (σ.σ ΤΣΣΚΑ)», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος σε μέσο στην πατρίδα του κάνοντας γνωστό ότι έχει αναχωρήσει ήδη για την Ισπανία με την οικογένειά του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς