16.6 C
Athens

Γκασπερίνι: Βοηθάει να σκοράρεις από στατική φάση, μάς περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον επαναληπτικό

Ο προπονητής της Αταλάντα εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του και επεσήμανε πως ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος στο Καραϊσκάκη λόγω της καυτής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού

Άκρως ικανοποιημένος έμεινε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για την ανατροπή και τη νίκη της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1). Ο Ιταλός προπονητής εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για την αντίδρασή τους μετά το 0-1 και δήλωσε αισιόδοξος για τη ρεβάνς παρότι τον περιμένει καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολα επειδή αντιμετωπίζεις ομάδες που είναι πρωτοπόρες στα πρωταθλήματά τους και με παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά κάθε στιγμή. Πέρασε κάποια ώρα μέχρι να αντιδράσουμε, το να σκοράρεις από στατική φάση είναι κάτι που σε βοηθάει. Τώρα έχουμε όλους τους επιθετικούς μας τραυματίες αλλά θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε τα κενά για παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Το Champions League;Για να φτάσεις σε αυτό, ο πιο εύκολος δρόμος είναι το πρωτάθλημα επειδή το να κατακτήσεις το Europa League είναι πολύ δύσκολο αν και εμείς θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Θα συναντήσουμε μία καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Απόψε κάναμε πολλά λάθη αλλά για τον αγώνα ρεβάνς θα έχουμε μία παραπάνω ημέρα για να ξεκουραστούμε. Εγώ δεν έχω απαισιοδοξία. Δεν είμαστε ποτέ απαισιόδοξοι, στο πρωτάθλημα είμαστε πρωταγωνιστές αλλά και στην Ευρώπη με τα όποια λάθη μας. Μπορώ μόνο να εκθειάσω αυτά τα παιδιά»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς