22.5 C
Athens

Άρης: Έδωσαν τα χέρια Καρυπίδης – Μπούργος, απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 2,5 ετών με τους Κίτρινους κι όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το «πάντρεμα» των δύο πλευρών

Προπονητής του Άρη θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα (17/02) ο Χέρμαν Μπούργος.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 2,5 ετών με τους Κίτρινους κι όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το «πάντρεμα» των δύο πλευρών.

Ο άλλοτε βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Άρη και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας με συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Κλ. Βικελίδης» μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Μάλιστα οι συνολικές απολαβές του Αργεντινού κόουτς εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί του θα φέρει και τους άμεσους βοηθούς του από τη σύντομη θητεία του ως πρώτος προπονητής στη Νιούελς Όλντ Μπόις, τον Αρμάντο Ντε Λα Μορένα αλλά και τον Άνχελ Πουέμπλα, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον Άρη επί εποχής Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Μπούργος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη (βρίσκεται ήδη από χθες στην Αθήνα μαζί με τον Καρυπίδη) ώστε να ανακοινωθεί από τους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα 2,5 έτη. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς