20.8 C
Athens

Άρης: Τα σενάρια για Κάναντι, η ματιά στην ισπανική αγορά και η προσωρινή λύση του Τερζή

Για τον Άρη η επόμενη ημέρα, μετά την απομάκρυνση Μάντζιου, κρύβει πολλές αλλαγές και σίγουρα μία νέα αρχή, με τον πρόεδρο των Θεσσαλονικέων, Θόδωρο Καρυπίδη, να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα play-off (εφόσον οι Κίτρινοι εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί)

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο του Άρη, διάστημα στο οποίο κατόρθωσε να οδηγήσει τους Κίτρινους στην πιο πετυχημένη πορεία της σύγχρονης εποχής τους στο πρωτάθλημα, με τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και την τρίτη στα play-off.

Όλα αυτά βέβαια χάθηκαν μαζί με τους στόχους της φετινής σεζόν μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη Super League, με τελευταίο αυτό στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ που φαίνεται να «κλειδώνει» από τώρα μία θέση στα play-off.

https://athlosnews.gr/aris-parelthon-o-mantzios-meta-apo-apofasi-karypidi/

Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε χθες βράδυ τους παίκτες του στα αποδυτήρια του «Δημοτικού Σταδίου των Ιωαννίνων» και έπειτα από 66 αγώνες στον πάγκο της ομάδας και ποσοστό νικών κοντά στο 40% αφήνει τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσει το νέο κεφάλαιο στη γεμάτη προπονητική του καριέρα εντός συνόρων.

Για τον Άρη η επόμενη ημέρα κρύβει πολλές αλλαγές και σίγουρα μία νέα αρχή, με τον πρόεδρο των Θεσσαλονικέων, Θόδωρο Καρυπίδη, να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα play-off (εφόσον οι Κίτρινοι εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί, γεγονός που εξαρτάται κατά πολύ από το αποτέλεσμα της απόφασης του CAS για το -6).

Στα πρώτα σενάρια μετά την απομάκρυνση του Μάντζιου ακούστηκε έντονα το όνομα του ελεύθερου στην αγορά, Νταμίρ Κάναντι, που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο από το πέρασμά του στον Ατρόμητο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά προς το παρόν με τον ισχυρό άνδρα του Άρη να στρέφει την προσοχή του και την ερευνά του κυρίως προς την Ιβηρική χερσόνησο για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Με τα τωρινά δεδομένα ο πιο πιθανός -προσωρινός- αντικαταστάτης για την άκρη του πάγκου ενόψει και του κυριακάτικου (20/02) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Απόστολος Τερζής, που πάντοτε είναι εκεί για όποτε τον χρειάζεται ο σύλλογος και εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της Κ-19 ομάδας του Άρη. Όλα αυτά εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Καρυπίδη και της επίσημης ανακοίνωσης για την αποδέσμευση του Άκη Μάντζιου…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς