27.5 C
Athens

Μαρτίνς: Εξπέρ στις στημένες φάσεις ο Βαλμπουενά, μάς δυσκόλεψε η ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να νικά για 10η φορά σε 13 ματς την ΑΕΚ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η Ένωση δυσκόλεψε απόψε τον Ολυμπιακό...

Με το γκολ του Γιαν Εμβιλά ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνέχισε την επέλασή του προς έναν ακόμα τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δυνατή αντίπαλο την Ένωση που δυσκόλεψε στην κόντρα στο δεύτερο μέρος τους Ερυθρόλευκους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του πολύπειρου Ματιέ Βαλμπουενά από τον οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη νίκη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν καταφέραμε όμως να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή στις μεταβάσεις, μας άσκησε πίεση. Μας έλειπε ενέργεια και αποτελεσματικότητα στις φάσεις που κάναμε. Η ΑΕΚ στο β’ ειδικά μας άσκησε πίεση και έγινε επικίνδυνη, της επιτρέψαμε να μας απειλεί και έτσι αντί να τελειώσουμε το ματς, το παιχνίδι έγινε επικίνδυνο. Υποφέραμε κυρίως στο β’ με τις μεταβάσεις της ΑΕΚ που την έκαναν επικίνδυνη και μας έφερναν σε ευάλωτη κατάσταση. το παιχνίδι εξελίχτηκε έτσι ώστε και οι δύο ομάδες μπορούσαν να σκοράρουν, ευτυχώς το κάναμε εμείς».

Για το αν το τρίποντο δίνει αυτοπεποίθηση εν όψει Αταλάντα: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μας μετά από τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Θέλαμε τη νίκη αλλά ήταν δύσκολο γιατί η ΑΕΚ έχει παίκτες με ποιότητα όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Άμραμπατ, ο Τσούμπερ και ο Καρίμ. Ήταν καλό που κερδίσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα όμως δυσκολευτήκαμε πολύ».

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι εξπέρ στις στημένες φάσεις, ξέραμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και άσχετα από την απόσταση που έχει να διανύσει του έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορεί να μας βοηθήσει στις στημένες φάσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς