21.4 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 1-1: Ο Άνταμς τιμώρησε την αφέλεια του Ράνγκνικ και σίγησε το Όλντ Τράφορντ (vid)

Νέα αγωνιστική και νέο στραβοπάτημα για τη Γιουνάιτεντ: Οι Κόκκινοι Διάβολοι παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι τουλάχιστον αφελείς και αφού χάρισαν ένα έτοιμο γκολ στον Τσε Άνταμς δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για να ανακτήσουν το προβάδισμά τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν μέχρι κι εκτός Ευρώπης!

Νέα αγωνιστική, νέα απώλεια για τη Γιουνάιτεντ. Ο Τσε Άνταμς με ένα εξαιρετικό πλασέ, όντας αφύλακτος από πλάγια θέση εντός της μεγάλης περιοχής των Κόκκινων Διαβόλων απάντησε με στυλ στο 1-0 του Σάντσο και διαμόρφωσε άλλο ένα αποτέλεσμα που καταδεικνύει την αγωνιστική κατάντια της Μάντσεστερ, που ακόμα δεν έχει καταλάβει την τακτική φιλοσοφία που θέλει να της προσδώσει ο Ραλφ Ράνγκνικ.

ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΑΝΤΑΜΣ

Σε ένα ματς δίχως πολλές καθαρές ευκαιρίες αλλά με αρκετή ένταση και σκληρές μονομαχίες από την αρχή, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 21ο λεπτό με όμορφο τελείωμα του ανεβασμένου Σάντσο.

Νωρίτερα ο «άσφαιρος» τον τελευταίο μήνα, Κριστιάνο Ρονάλντο, βρέθηκε φάτσα με την εστία από πλάγια θέση αλλά κατάφερε να αστοχήσει ή καλύτερα να στείλει την μπάλα πάνω στους αμυντικούς της Σαουθάμπτον που έσωσαν την ομάδα τους από βέβαιη παραβίαση.

Όλα αυτά μέχρι το 47ο λεπτό, όταν και κρίθηκε η μοίρα του αγώνα. Ο Τσε Άνταμς που διανύει εξαιρετική σεζόν στο Σαουθάμπτον βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ντε Χέα, τον οποίο και νίκησε με φαλτσαριστό πλασέ. Δοκάρι και μέσα για μία ακόμη «κρύα» ισοπαλία φέτος για τη Γιουνάιτεντ που (και) με τον Ράνγκνικ στο τιμόνι πάει από το κακό στο χειρότερο.

Μάλιστα, πλέον κινδυνεύει να μείνει κι εκτός εξάδας, αφού απέχει μόλις 4 βαθμούς από την έβδομη Τότεναμ που έχει και 3 ματς λιγότερα. Μήπως έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι των Κόκκινων Διαβόλων; Ο χρόνος θα δείξει…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 12/2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 1-1 (21′ Σάντσο / 47′ Άνταμς)

Γουότφορντ – Μπράιτον (17:00)

Έβερτον – Λιντς (17:00)

Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Τσέλσι – Άρσεναλ (αναβολή)

Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 13/2

Μπέρνλι – Λίβερπουλ (16:00)

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα (16:00)

Τότεναμ – Γουλβς (16:00)

Λέστερ – Γουέστ Χαμ (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς