22.6 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων, παραδίνεται σήμερα ή αύριο ο 20χρονος Αλβανός

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο», ανέφερε σε εκπομπή του MEGA η γνωστή δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, προαναγγέλλοντας εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Συνεχίζονται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών τρεις από συλληφθέντες. Χθες απολογήθηκαν οι πρώτοι δύο από τους οκτώ συλληφθέντες, οι οποίοι μετά από τις πολύωρες απολογίες τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-profylakistikan-oi-dyo-syllifthentes-pou-apologithikan-tin-tetarti/

Παράλληλα, σε μια αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή δικηγόρος, κ. Ανάσογλου, αναφορικά με τον 20χρονο Αλβανό που διέφυγε στην Αλβανία και φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Υπήρχε ο νόμος αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Οι ποινές δεν αναστέλλονταν, δεν μετατρέπονταν, ήταν πάρα πολύ σκληρές. Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς που το αγαπούν, είναι το πιο εμπορικό σπορ», είπε αρχικά η κ. Ανάσογλου για να προσθέσει.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς